Styrelse FRK Småland 2016


Ordförande:


Linnea Ottosson, Nybro

ordförande@frksmaland.se


Jag är 23 år gammal och pluggar till djurskötare på SLU, uppvuxen med drivande jakthundar, men har alltid tjatat om en egen hund. 2012 föddes Tyra, Straight Flush Cheva Malibu och det är henne jag sedan dess lägger min fritid på. Vi sysslar främst med jaktapportering men kör även lite rallylydnad för skoj skull...
Sekreterare, Vice ordförande och Webmaster:


Ing-Mari Lindh

Tånnö Fridhem

331 97  VÄRNAMO

070-560 50 85

sekreterare@frksmaland.se

webmaster@frksmaland.se


Jag är uppvuxen på en gård, och har alltid varit intresserad av allt som har med djur att göra!! Skaffade  första hunden 1991 när jag blev sambo och flyttade ut på landet igen, och 1997 kom den första flatten in i mitt liv. I dag finns fyra flattar från Kennel Coatfloat i vårt hem.


Under mer än 20 års tid var Räddningshundar mitt absolut största intresse, men efter två egna (internationella) räddningshundar har jag tagit paus. Jag är utbildad räddningshundinstruktör och    -domare, men inte aktiv just nu. Istället har intresset för retrieverjakt vuxit sig stort, både för provformerna och praktisk jakt, och jagi apporterar på jakt med två av mina hundar så fort vi får tillfälle!


Till vardags jobbar jag med pengar och siffror i transport/entreprenadbranschen.Kassör:


Marie Storm

Skylgatan 4

57338 Tranås

070-5730055

kassor@frksmaland.se


Började mitt hundliv på 70-talet inom SBK med en tervurense och sedan en doberman. Vi var aktiva under en 10 års period och bestämde oss sedan för att inte skaffa någon ny hund. Idag bor det fyra flattar hos oss. Engsboda My Charm Starts Alarm, Nova, född 2014 och hennes två valpar Queen och Stitch. Mörvedens Killer Queen och Mörkvedens I Am The Champion, födda 2017. Och så lilla bruna tokiga Lycka, Flatterhaft Ikas Last Little One. Är delägare i Kennel Mörkveden tillsammans med Mathilde Fokine.

 

Har tränat apportering i några år nu och tycker fortfarande att det är jätteroligt. Tränar lite lydnad, spår och gillar utställning också. Allt man gör med sin hund är positivt. Ser fram emot att lära mig mer och utvecklas tillsammans med mina hundar och alla trevliga människor man träffar inom hundvärldenUtställningsansvarig:


Lena Östhed


utstallning@frksmaland.se
Jaktansvarig:


Sofie Helin


jakt@frksmaland.se
Bitr. Jaktansvarig:


Morgan Östhed


jakt@frksmaland.se

Utbildningsansvarig:


Therese Wigren

Tyrgatan 8

57275 Figeholm

076-8496994

therese-bagge@hotmail.com

utbildning@frksmaland.se


Jag bor i Figeholm, ett mindre samhälle norr om Oskarshamn tillsammans med min sambo Tommie och våra två hundar, en golden retriever och en flatcoated retriever tik som heter Straight Flush Cheva Niva ”Nova”.


Nova är min första flat och nu är jag för evigt fast för denna underbara ras! Tillsammans tränar vi jaktapportering och rallylydnad, jag är tävlingsmänniska så vi startar gärna på jaktprov och tävlingar. Vi har haft turen att få vara med på ”riktig jakt” vid några tillfällen, det är jätteroligt så det hoppas jag det blir mer utav framöver.


Till vardags arbetar jag inom bevakningsbranschen där min arbetsuppgift är främst som larmoperatör. Förutom hundarna så är djur och natur mitt största intresse samt att träffa familj och vänner.


 

Suppleant 1:


Vivvi Svensson
vivvi@frksmaland.seSuppleant 2:


Johan Markstedt

johan@frksmaland.se
FRK Småland - webmaster@frksmaland.se