AKTUELLT

Aktuellt

Tack!
Tack till er som kom på Årsmötet den 11 februari!! 
På mötet delades vandringspriset Smålands Allroundflat 2022 ut och vinnare blev Ulrika Fredriksson och Sweet Licorice Alya. Vandringspriset till Smålands Jaktflat 2022 vanns av Andreas Fälth och Allikon Vauhdikas!
Hans Olofsson och hans Zebulons Flash Bunny uppmärksammades för att ha erövrat Jaktchampionat under året!
Stort Grattis till er alla!!
På årsmötet avtackades också tre styrelsemedlemmar efter många år i styrelsen! Stort och varmt Tack Linnea Ottosson, Therese Wigren och Sofie Helin för ert engagemang och allt arbete ni har lagt ner på klubben under åren. Vi vill också passa på att välkomna Gunilla Skogh, Maria Aniansson och Ann-Charlotte Petri till styrelsen!

MOCK TRIAL

 

FRK Småland inbjuder till Mock Trial-kurs med Andreas Josefsson, den 25 mars. Kursen kommer att gå på fantastiska marker i Nässjötrakten. Andreas som dömer A-, B- och C-prov vägleder och rätar ut ett och annat frågetecken under kursens gång.

Kursen är en heldag för 8 ekipage. Medlemmar i FRK Småland har förtur till platserna, övriga är välkomna i mån av plats. Pris; 1.000 kronor för medlemmar i FRK Småland och 1.400 kr för icke medlemmar.

Anmäl med namn, telefonnummer och medlemsnummer (om du är medlem) till morgan@frksmaland.se senast den 12 mars. Anmälningsavgift betalas till vårt pg 15 01 03-0 när du fått bekräftat att du fått plats, dock senast på sista anmälningsdag. Anmälan är bindande!

Tid och vägbeskrivning meddelas senare.

VÄLKOMMEN MED DIN ANMÄLAN!!

********************

KALLELSE TILL ÅRSMÖTE!

Alla medlemmar i FRK Småland kallas till föreningens årsmöte i SMÖKK's lokaler i Lenhovda, den 11 februari klockan 14.00.

Anmälan till Linnea Ottosson, ordforande.smaland@frk.nu senast den 5 februari. Dit anmäler man också resultat för att vara med och tävla om vandringspriserna Smålands Jaktflat och Smålands Allroundflat. 

********************


SAMTRÄNING 26 NOVEMBER 2022


Vi bjuder in till Samträning för FRK-medlemmar. utanför Värnamo den
26 november kl 10-14.

Vi hjälps åt att lägga upp träningen och att vara funkisar åt varandra men
var och en har ansvar för sin egen träning!

Anmälan till Ing-Mari på sekreterare.smaland@frk.nu senast 18 november.
Avgift 50 kr/ekipage, swishas enklast till 123 167 153 6

VÄLKOMNA!


********************


WT Sjöhult 4 september 2022

**OBS DATUM***

Läs mer och anmäl!


********************


Sommarträffen 9-10 juli 2022

Läs mer och anmäl till årets sommarträff! -->

********************


Walk Up i Slow Motion!

När: Lördag den 9 april kl 10.00
Var: Värnamotrakten
Pris: 200 kr

Har du en ung och/eller oerfaren hund? Är du själv nybörjare och inte riktigt vet hur en Walk Up går till? Kanske har du bara inte vågat prova? Då ska du passa på nu!

Detta blir en förmiddag där vi träffas och går en Walk Up under mycket ordnade former. Ingen hets och inga överraskningar, och inga eller bara ett fåtal skott (beroende på hur hundarna går). Alla får tid att vara förberedda inför varje uppgift, och tid att lösa den. Du är själv delaktig i att styra avstånd och svårighetsgrad efter förmåga.

Förkunskaper som krävs är ett hyfsat fotgående (men man får ha koppel på om man känner sig osäker), att hunden apporterar/lämnar av och att den kommer på inkallning.

Anmäl till Ing-Mari på sekreterare@frksmaland.se, först till kvarn gäller!! Max 6 deltagare! Betalningsinfo kommer med bekräftelsen.

VÄLKOMMEN!


*******************


Samträning

Våren närmar sig med stormsteg, och vi förutsätter att alla är träningssugna nu!!
Vi bjuder in till Samträning för FRK-medlemmar utanför Värnamo den 19 mars, kl 10-14.

Självklart hjälps vi alla åt att vara funkisar! Det kommer att finnas ett förslag till upplägg, men var och en tar ansvar för sin egen träning!

Anmälan till Ing-Mari på sekreterare@frksmaland.sesenast 16 mars. Skriv en rad om vilken nivå ni vill träna på ungefär, så underlättar det förberedelserna.

Ta med fika!

Varmt Välkomna!


********************


Working Test i Baggetorp den 17 april (Påskdagen)

Läs mer och anmäl!!


********************


Kallelse till digitalt årsmöte!

Alla medlemmar kallas till årsmöte!

Datum: 2022-02-05
Tid: Klockan 14.00
Plats: Digitalt

Anmäl till Linnea på ordforande@frksmaland.se senast den 28 januari! Mer info kommer att skickas ut via mail efter anmälan.

I samband med årsmötet delar vi ut championatrosetter, samt vandringspriserna Smålands Allroundflat och Smålands Jaktflat 2021! Skicka in dina resultat till morgan@frksmaland.se, senast 28/1!

********************